Už dlouho sníte o vlastním podnikání, nebo působíte jako OSVČ a cítíte, že je čas posunout Váš byznys kupředu? Pokud Vám z představy hromady papírování a obíhání úřadů a notářů vstávají vlasy na hlavě, neděste se. Přenechejte proces zakládání firmy nám a věnujte se tomu, v čem vynikáte.

Srovnání: založení společnosti online s Jake&James versus po vlastní ose


Založení s.r.o. online s Jake&James (do 3  pracovních dnů, expresně do 24 hodin) Založení s.r.o. po vlastní ose
(trvá dny, týdny i měsíce – záleží na Vašich znalostech, zkušenostech a kontaktech)
Během 5–10 minut vyplníte intuitivní online formulář k založení firmy.

Zaplatíte fakturu, dohodneme si detaily a my se pouštíme do práce.

Potřebujeme od Vás jen kopii občanky, plnou moc a informace o nemovitosti, pokud si zvolíte vlastní sídlo.
Hledáte si informace, na co při založení firmy nezapomenout a jak přesně postupovat.

Musíte si zvolit název společnosti a ověřit si, zda neexistuje firma se stejným či podobným názvem. K tomu doporučujeme právní poradenství.

Hledáte vhodné sídlo společnosti.

Zjišťujete, jaká živnostenská oprávnění budete potřebovat, jak je získáte, a které dokumenty si k založení firmy připravit.
Čekáte, zatímco vše vyřizujeme. Jestliže zakládáte s.r.o. se základním kapitálem nad 20 000 Kč, vybíráte banku, zakládáte si podnikatelský účet, volíte si správce vkladu.

Připravíte si podklady k zakladatelské listině/společenské smlouvě.

Vyberete si notáře, čekáte na volný termín pro schůzku. Sepíšete s ním notářský zápis.

Pošlete vklad do banky (u základního kapitálu vyššího než 20 000 Kč), čekáte na potvrzení vkladu.

S potvrzením o vkladu základního kapitálu a souhlasem pro Vaše sídlo jdete za notářem.
Hurá, společnost je na světě! Máte IČO a firmu zapsanou v obchodním rejstříku.

Postaráme se i o přípravu registrace k dani z příjmu, DPH, či registraci vozidla. Stačí říct.
Registrujete firmu do obchodního rejstříku.

Navštívíte živnostenský úřad, kde vyplňujete formuláře pro založení živnostenského listu. Hradíte poplatek 1 000 Kč.

Teprve začínáte vyřizovat registraci k dani z příjmu, DPH nebo registraci vozidla.

K založení s.r.o. online stačí 10 minut vašeho času a pár kliknutí

Každý se věnuje něčemu jinému. Vy jste experty v oboru, který už brzy díky nové firmě rozjedete naplno. My se staráme o to, aby se podnikatelé nemuseli zatěžovat byrokracií. A pomůžeme i Vám.

Jak dlouho trvá založení firmy? Standardně to stihneme do 3 pracovních dní, ale umíme založit společnost i expresně do 24 hodin. A když tvrdíme, že s námi ušetříte čas i peníze, myslíme to vážně.

Jediné, co musíte při založení společnosti s námi udělat, je:

  1. Objednat si službu přes webový formulář a zaplatit fakturu, abychom měli jistotu, že o založení firmy máte opravdu zájem (cena od 6 993 Kč bez DPH). Přesnou cenu znáte předem a nic Vás nepřekvapí.
  2. Zaslat nám kopii občanského průkazu pro potvrzení totožnosti a úředně ověřenou plnou moc. Pokud máte vlastní sídlo, budeme potřebovat souhlas vlastníků s umístěním sídla a výpis z katastru nemovitostí. Vše si upřesníme osobně, telefonicky, nebo po e-mailu.
  3. Když je hotovo, zajdete si do banky pro přístupy k účtu a do 15 dní od založení zaregistrujete společnost k dani z příjmu právnických osob.


Proč si založit společnost s Jake&James?

  • Vaše firma vznikne rychle a bez starostí. Běžně založíme firmu do týdne od objednání. Máme k ruce vlastního notáře, šikovné účetní, odborníky na daně a spoustu užitečných kontaktů. Víme, co kdy udělat, na co nezapomenout, a na koho se obrátit.
  • Ušetříte – čas, peníze a hlavně nervy. Při zakládání firmy svépomocí trávíte hodiny studiem právních podkladů a mezitím Vám utíkají první zisky. To se Vám při využití služeb odborníků nestane.
  • Poradíme Vám. Některé informace nenajdete ani na druhé stránce Google vyhledávání. Zdroje na internetu se často neshodují a pro laika je složité odhalit, kde je pravda. Jaký živnostenský list vlastně potřebujete? A co musí splňovat sídlo společnosti? Díky nám už nemusíte hledat. Poskytujeme poradenství a konzultace. Stačí zavolat nebo napsat a hned máte odpověď.
  • Jsme Vaším partnerem. Založení firmy online je prvním krokem. Rádi s Vámi budeme pokračovat na cestě podnikáním. Postaráme se o vedení účetnictví, daňové povinnosti, administrativu i jakékoli další změny, které čas přinese.

Tak kdy začneme?

Založení firmy pro nás není jen prací a byrokratickou šarádou. Těšíme na každý příběh, který nový klient přinese. Začátek Vaší podnikatelské cesty může být jednodušší, než si myslíte. Ozvěte se nám pomocí formuláře pod článkem, nebo si rovnou objednejte založení firmy online.


Kontaktní informace

Napište nám a my se Vám
ozveme do 24 hodin.

Tuto stránku chrání služba reCAPTCHA a vztahují se na ni Zásady ochrany soukromíSmluvní podmínky společnosti Google.

Mohlo by Vás také zajímat