Jsme společnost, která se poskytováním virtuálních sídel zabývá již pátým rokem. Poskytujeme sídla společnostem na čtyřech pražských adresách a jedné brněnské. Většinou je virtuální sídlo bráno jako označená schránka na dané adrese. My k tomu přistupujeme zodpovědně a na každé adrese virtuálního sídla vlastníme nebo máme pronajatý komerční prostor. Jedná se o vybavené kanceláře, které naši klienti mohou využívat. Součástí virtuálního sídla je samozřejmě poštovní schránka s označením firem, jenž danou adresu využívají a aktuální seznam společností na budově. Snažíme se ke zpracování pošty přistupovat zodpovědně, proto aktuální seznamy předáváme pracovníkům České pošty.

Virtuální sídlo společnosti

Sídlo společnosti si mohou naši klienti zřídit elektronickou formou, kdy nám veškeré dokumenty naskenují a zašlou do e-mailu. Při vyřizování elektronickou formou záleží na subdodavateli (banka, pošta), ale vše se dá stihnout za jeden den a do druhého dne má klient doručené potřebné dokumenty.

Druhá rychlejší možnost je osobní návštěva v naší kanceláři Dlouhá 730/35, Praha 1. Klient musí s sebou donést doklad totožnosti, v případě zastupování jednatele, plnou moc notářsky ověřenou a finanční hotovost na dané období – vše se dá stihnout do 20 minut.

Souhlas s umístěním sídla

Samotný souhlas s umístěním sídla potřebují fyzické osoby pro zapsání nebo změnu sídla podnikání na živnostenském úřadě. Právnické osoby musí změnu provádět na obchodním soudě tzv. Návrhem na změnu zapsaných údajů, který jsme za klienty schopni připravit za cenu 800 Kč bez DPH. K návrhu se pak přikládají potřebné dokumenty jako je Souhlas s umístěním sídla, výpis z katastru nemovitostí atd. Samotný souhlas musí být opatřen notářsky ověřeným podpisem jednatele a kolky v hodnotě 2 000 Kč.

V případě, že má společnost v zakladatelské listině/ společenské smlouvě uvedeno v bodě sídlo konkrétní adresu nikoli pouze město ve kterém se daná adresa sídla společnosti nachází, je zapotřebí provést změnu těchto listin formou Notářského zápisu. Tento notářský zápis jsme schopni pro klienta zajistit na základě plné moci. Cena Notářského zápisu je 4 950 Kč bez DPH.

Soud má po přijetí návrhu a všech potřebných dokumentů 5 pracovních dnů na provedení změny, stejně tak živnostenský úřad.

Co zahrnuje zřízení virtuálního sídla?

Co klient získá za cenu virtuálního sídla? Především označení společnosti na sídla dle legislativy. Dále poštovní servis, na kterém si zakládáme a možnost využití kancelářského prostoru, který poskytujeme na všech našich adresách virtuálních sídel>.

Poštovní servis v rámci virtuálního sídla je pro nás stěžejní, chceme našim klientům přinést kvalitní služby a odlišit se především profesionálním jednáním od konkurence. Poštovní zásilky od pošty přebíráme na základě neustále obnovovaných seznamů, které jim dodáváme. Veškeré korespondence na všech adresách průběžně vyzvedáváme a svážíme do naší centrální kanceláře na Praze 1, kde dále probíhá zpracování a následná archivace. Náš pracovník poštu na jednotlivých adresách vyzvedává dvakrát až třikrát do týdne a ihned zadává do systému, který automaticky generuje klientům e-mail s informací o došlé poště. Klient má tudíž přehled veškeré poště, která mu na sídlo společnosti přišla.

Další cesta poštovní zásilky je čistě na klientovi, v rámci virtuální kanceláře jsou poštovní zásilky archivovány a klient si může poštu přebírat osobně na Praze 1, Dlouhá 730/35. Poštu lze klientovi také přeposílat nebo skenovat ať už na základě reakce prostřednictvím avíza, nebo nastavením systému na pravidelné aktivity.

Poskytování sídla společnostem je jedna ze služeb, které nabízíme. Zaměřujeme se především na komplexní řešení od zakládání společností či prodeje společností až po vedení účetnictví nebo poradenství v oblasti podnikání.

Máte zájem o naše služby? Není nic jednodušího než se nám ozvat a my za Vás vše vyřešíme!


Kontaktní informace

Napište nám a my se Vám
ozveme do 24 hodin.

Tuto stránku chrání služba reCAPTCHA a vztahují se na ni Zásady ochrany soukromíSmluvní podmínky společnosti Google.

Mohlo by Vás také zajímat